+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2
1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 11

Temat: [Film] Woja Polsko-Ruska

1. [Film] Woja Polsko-Ruska

Kto widział? Zamierzam zobaczyć, choć słyszałem różne opinie (zazwyczaj negatywne) na temat tej produkcji.

Najlepszy fragment z filmu:

http://www.youtube.com/watch?v=MN91ItH3YDQ

2. powiem szczerze, ze obylo sie bez zachwytow.

3. Zarejestrowany
    Dec 2009

tego typu filmy nie mają za zadanie zachwycać, od tego są hollywoodzkie produkcje
    co to filmu bardzo specyficzny, fajnie wykonana adaptacja książki. Jeśli lubisz Radku niekonwencjonalne produkcje w stylu Tarantino, to produkcja Żuławskiego też powinna przypaść Ci do gustu.

4. Zarejestrowany
    Dec 2009

jesli lubisz przerobki filmow ivona z youtube'a to ten film jest dla ciebie.
    dno dna, to nie jest specyficzne kino to jest poprostu tragedia, porażka pod kazdym wzgledem oprocz finansowego.
    przerazajaca ilosc glupot to w tym przypadku zwykly gwalt na sensie, to juz lepiej bylo spalic ten hajs, ktory poszedl na ta produkcje. bylby mniej zmarnowany. kurwa, maslowska do garow, a nie pisac brednie.

5. Zarejestrowany
    Dec 2009

JSN1 są gusta i guściki. Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki :)

6. Zarejestrowany
    Dec 2009

pompa na zawsze z takich typow jak ty :D powiedz jeszcze, ze kochasz PFK i ostrego :D

7. Zarejestrowany
    Dec 2009

Cytat Napisał JSN1 Zobacz post
    pompa na zawsze z takich typow jak ty :D powiedz jeszcze, ze kochasz PFK i ostrego :D
    nie, za to bardzo lubię Jimsona, Wene, Reno, OrtelaCartel etc. to z polskiego powrórka. No ale nie rozumiem za bardzo jaki to ma związek z moją wypowiedzą i tym bardziej nie rozumiem skąd wiesz jakim "typem" jestem, z tego co wiem nie piliśmy razem.

8. Wiecie... z filmami jest tak, że dla jednego to może być syf, a drugi znajduje w nim głębokie dno ;-).

9. Zarejestrowany
    Dec 2009

dokładnie o to mi chodziło w jednej z powyższych wypowiedzi.

10. Zarejestrowany
    Dec 2009

Cytat Napisał FOMFNY Zobacz post
    Wiecie... z filmami jest tak, że dla jednego to może być syf, a drugi znajduje w nim głębokie dno ;-).
    Wiesz... niektorzy marza np o zesraniu sie do japy swojej starej. O nich tez powiesz ze odnajduja glebokie dno w zabawach fekaliami? :)

+ Odpowiedz na ten temat

Tags for this Thread

Zasady postowania