-
eSpmania.CS Awards 2009 - Najważniejsze wydarzenie
W kategorii "Najważniejsze wydarzenie" bierzemy pod uwagę wydarzenie bądź osiągnięcie, które miało znaczące odbicie na polskiej scenie Counter-Strike'a.
Należy podać maksymalnie trzy wydarzenia, które chcemy aby były nominowane w powyższej kategorii. Można dodać uzasadnienie wyboru.
-
WCG 2009 - wiadomy powód. Zwycięstwo Again.
GameGune 2009 - "zauważalna" obecność drugiego polskiego zespołu mianowicie - BenQ Delta.
PGA 2009 - Universal Soldiers dołącza do "wielkiej trójki" polskiego CS-a.
-
WCG 2009
Liga Cybersport 2009 (LAN)
GameGune 2009
-
WCG 2k9- zloty medal
DH - swietna gra PGS przeciwko MYM
GG 2009
-
WCG 2009 - Swoiste odbicie się od dna G5 ( no może nie dosłownie, ale przełamanie złej pasy )
GameGune 2009 - Dobry występ Delty zagranicą co pokazało że nie tylko again może coś pokazać na scenie zagranicznej
-
-
-
WCG.
GameGune
Reszta jakoś średnio podeszła. PGA bez rewelki jak co roku, LC w Łodzi gdzie już nie było tylu ludzi.
Całe szczęście, że again wygrało te WCG, bo bym nawet pod uwagę go nie brał :D
-
1. WCG 2009
Drugie zloto AGAiN, 'Hall of Fame' WCG i wszystko jasne.
2. Wystep FX.mix w Extreme Masters
I w ogole kryzys w FX plus wszystko co jest z tym zwiazane - stworzenie miksowego skladu, D-Link PGS jako druga sila w Polsce i miejsce dla takich ekip, jak US.
3. Kode5 Polska online
Sorry Radek, ale ta klapa byla tak spektakularna, ze bez watpienia mozna ja uznac za jedno z najwazniejszych wydarzen roku - choc niekoniecznie w pozytywnym znaczeniu tego slowa :P
-
global chalange dubai ( nie wiem czy dobrze napisałem :D)
Tags for this Thread
Zasady postowania