Dla mnie najlepszy był 'Uprowadzona' Taken . I jakos w tym roku obejrzałem sobie starego dobrego Hannibala z Hopkinsem ; ]
Dla mnie najlepszy był 'Uprowadzona' Taken . I jakos w tym roku obejrzałem sobie starego dobrego Hannibala z Hopkinsem ; ]
Jeśli mogę być seriale to :
Zdrada i miłość
Zbuntowani
Nie igraj z aniołem
Zaklęta miłość
Dla mnie zdecydowanie Bękarty Wojny (Inglourious Basterds), to hit tego roku. Wszystko jest w nim na najwyższym poziomie, a szczególnie dialogi i postać tego hitlerowca, co ścigał żydów (nie pamiętam, jak on się nazywał, Hans jakiś_tam?:) ). Skurczybyk był świetny, diabelnie inteligenty szkop:) Aktor, który grał tą postać stanął na wysokości zadania i, moim zdaniem przyćmi "wielką gwiazdę", Brada Pitta.
Bękarty Wojny to taki wyluzowany obraz II Wojny Światowej i ktoś musi naprawdę lubić styl Tarantino by być zafascynowany :D.Mi średnio podpasował ten film lecz niektóre sceny wręcz rozwalały :].M.in. Bradd Pitt jako Włoch haha :D. Co do tego Łowcy Żydów to zwał się Landa i też przyznam,że zagrał kapitalnie ;]
Transformers 2 i Zombieland
Natural Born Killers - klasyk, ale dopiero niedawno udało mi się go obejrzeć. Najlepszy film jaki widziałem w życiu.
Z nowych to oczywiście Bękarty - rewelacja, Dystrykt 9 - świetny klimat i fajne efekty specjalne, Crank 2 - TEMPO TEMPO TEMPO! MIAZGA! Hangover - komedia pomyłek, dawno się tak nie uśmiałem :). Było tego więcej, ale tyle mi teraz przychodzi do głowy.
P.S. Zapomniałbym - ściągnąłem w końcu kolekcję filmów pełnometrażowych Monty Pythona... oj długo jeszcze nikt im nie dorówna w absurdalnych komediach :-D.
Bękarty Wojny ,Opowieść Wigilijna 3D :DD
AVATAR - po prostu dzieło dekady :D
DOM ZŁY. widział ktos ;dd